Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kezdőlap » Pálinkafőzés házilag » Pálinka szűrő készlet aktívszén töltettel - kellemetlen íz megszüntetésére


        

Pálinka szűrő készlet aktívszén töltettel - kellemetlen íz megszüntetésére

Elérhető

 

Elérhetőség: Van készleten!
Cikkszám: PAL-GAC
Ár (nettó) : 4 646 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
5 900 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Részletes leírás

Pálinka szűrő készlet aktívszén töltettel, melynek segítségével megszüntetheti vagy mérsékelheti az odaégett cefre vagy más cefrézési hiba okozta kellemetlen ízt. (égett, kátrányos, dohos, penészes íz és szag esetén)

Használata egyszerű, gyakorlatilag minden benne van a készletben, amire szüksége lehet:

  • 1 db szűrőház (tölthető kaniszter)
  • 0,4 liter granuált aktívszén
  • 1 db fém csap
  • 2 méter 1/4"-os műanyag cső
  • 1 db átvezető csatlakozó (ezt kell belefúrni a vödörbe)
  • 1 db rögzítő klipsz

(Az alkatrészek és a töltet is élelmiszeripari minősítésűek és természetesen pálinka állóak)

 

A mellékelt töltet minőségi aktívált szén, akár több száz liter pálinka szűrésére is elegendő. Kapacitása függ a pálinka minőségétől, ez gyártói információk szerint kb. 5.000 liter csapvíz kezelése esetén.

*

Az aktívszén telítődés után nem regenerálható, hogy újból használni tudjuk a pálinka szűrő készletünket, a szén cseréje szükséges. A tölthető szűrőház előnye, hogy ebben az esetben nem kell eldobnunk az egész szettet, elég csak a szenet pótolnunk. 

Webáruházunkban külön, literes kiszerelésben is kapható, amit itt találhat: GAC aktívszén 1 liter

*

Fontos: Az aktívszenen átengedett szesz aromája és alkohol tartalma csökkenhet!

Első használat előtt érdemes az összeállított rendszert tiszta vízzel átmosatni, erre azért van szükség, mert a granulált aktívszén szemek a szállítás során összemorzsolódnak, ezáltal kevés aktívszén por képződik. Ezt a port kell eltávolítani a rendszerből, hogy ne színezze el a kész pálinkát. 

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

NWJkMDFi